A könyvkiadás költségei

Négyféle csomag közül választhatsz a velünk való együttműködés során aszerint, hogy milyen anyagleadási formát, illetve milyen gyártási modellt választasz. Ha már a szerzői klubtagok közé tartozol, minden könyvkiadással kapcsolatos szolgáltatási díjból 30% kedvezményben részesülsz.

[PDF+nagypéldány]

Anyagleadás: nyomdakész PDF.
Gyártás: nagypéldányos gyártás.
Ebben benne van az ISBN ügyintézés, nyomdai kilövés, az ellenőrző mintapéldány elkészítése és kiküldése belföldi címre, a kért példányszám legyártása, terjesztés bizományosi rendszerben (saját webshopunkon, a Könyvtárellátónál, 150 legyártott példány felett a Líránál és a Bookline-Libri online felületein), a szerzői honoráriummal kapcsolatos adminisztráció, a Széchényi Könyvtár köteles példányainak beszállítása a könyvtárnak (a legyártott nagypéldányszámos könyvekből 6 példányt jelent ez neked).
A csomag ára: 12.990Ft

A kiadás megrendeléséhez regisztrálj be az alábbi oldalon és a könyvfeltöltés menüpontban küld át nekünk a könyvet:
szerzo.undergroundkiado.hu

[PDF+POD]

Anyagleadás: nyomdakész PDF.
Gyártás: PrintOnDemand gyártás.
Ebben benne van az ISBN ügyintézés, nyomdai kilövés, az ellenőrző mintapéldány elkészítése és kiküldése belföldi címre, terjesztés PrintOnDemand rendszerben (saját webshopunkon), a szerzői honoráriummal kapcsolatos adminisztráció, a Széchényi Könyvtár köteles példányainak legyártása saját költségünkön és beszállítása a könyvtárnak (amennyiben elérjük a beszolgáltatáshoz szükséges példányszámot).
A csomag ára: 19.990Ft

A kiadás megrendeléséhez regisztrálj be az alábbi oldalon és a könyvfeltöltés menüpontban küld át nekünk a könyvet:
szerzo.undergroundkiado.hu

[szerkeszthető kézirat+nagypéldány]

Anyagleadás: szerkeszthető kézirat.
Gyártás: nagypéldányos gyártás.
Ebben benne van az ISBN ügyintézés, a kézirat automatikus tördelése, tőled kapott anyagból összeállítva színes borító készítése, nyomdai kilövés, az ellenőrző mintapéldány elkészítése és kiküldése belföldi címre, a kért példányszám legyártása, terjesztés bizományosi rendszerben (saját webshopunkon, a Könyvtárellátónál, 150 legyártott példány felett a Líránál és a Bookline-Libri online felületein), a szerzői honoráriummal kapcsolatos adminisztráció, a Széchényi Könyvtár köteles példányainak beszállítása a könyvtárnak (a legyártott nagypéldányszámos könyvekből 6 példányt jelent ez neked).
A csomag ára: 31.990Ft

A kiadás megrendeléséhez regisztrálj be az alábbi oldalon és a könyvfeltöltés menüpontban küld át nekünk a könyvet:
szerzo.undergroundkiado.hu

[szerkeszthető kézirat+POD]

Anyagleadás: szerkeszthető kézirat.
Gyártás: PrintOnDemand gyártás.
Ebben benne van az ISBN ügyintézés, a kézirat automatikus tördelése, tőled kapott anyagból összeállítva színes borító készítése, nyomdai kilövés, az ellenőrző mintapéldány elkészítése és kiküldése belföldi címre, terjesztés PrintOnDemand rendszerben (saját webshopunkon), a szerzői honoráriummal kapcsolatos adminisztráció, a Széchényi Könyvtár köteles példányainak legyártása saját költségünkön és beszállítása a könyvtárnak (amennyiben elérjük a beszolgáltatáshoz szükséges példányszámot).
A csomag ára: 39.990Ft

A kiadás megrendeléséhez regisztrálj be az alábbi oldalon és a könyvfeltöltés menüpontban küld át nekünk a könyvet:
szerzo.undergroundkiado.hu

Mennyi idő alatt készül el a mintapéldány?

Az elkészülési idő attól függ, hogy milyen anyagleadási formát választasz:

  • Nyomdakész PDF: 1 hét (1-es és 2-es csomag)
  • Szerkesztendő kézirat: +6 hét (3-as és 4-es csomag)

Mennyi idő alatt kerül terjesztésbe a könyv?

A terjesztésbe kerülési idő attól függ, hogy a mintapéldány elfogadó nyilatkozatát mikor juttatod vissza hozzánk és attól, hogy milyen gyártási modellt választottál. Nagypéldányos gyártás esetén a kért példányszám nyomtatása hosszabb időt vesz igénybe, ám utána azonnal teljesíthetők a beérkező megrendelések, mindig polcon lesz a könyv. PrintOnDemand gyártás esetén a rendelések beérkezése alapján indul egy-egy példány legyártása, így ez esetben kis átfutási időre számíthat a megrendelő.

A terjesztésbe kerülés ideje nőhet, ha a mintapéldány után változtatni szeretnél az anyagon (változtatni külön díj ellenében tudunk). Változtatás esetén újabb mintapéldányt küldünk jóváhagyásra, de ennél a második körnél már digitális megtekintést is választhatsz, hogy gyorsabb legyen az ellenőrzés átfutása.

Milyen pluszköltségekre lehet számítani?

Váratlan plusz kiadásokra nálunk nem számíthatsz, minden lehetséges költségről előre egyeztetünk veled.

Sok lehetőséget tudunk kínálni az alapszolgáltatáson túl. Korrektúrázást, nyelvi lektorálást, kézi tördelést, művészi borító készítését, illusztrálást és tipografálást is kérhetsz. Ez annyira tartalom- és igényfüggő, hogy nem lehet egységes árat mondani. Kérdezz bátran!

Könyveinket alapértelmezetten puhafedeles kivitelben készítjük, mert a keménykötés még pár száz példánynál is irreálisan drága dolog. A keménykötés példányonkénti árát csökkentheti, ha egyszerre minimum 300 példányt rendelsz, hiszen ennyi példánynál már nem kézikötésről van szó. Érdeklődj ezekről a lehetőségekről is bátran!

Természetesen mindenféle egyéb nyomdai igényt is ki tudunk szolgálni, hihetetlen széles a kínálat. Ezeket is kérdezd meg bátran, szívesen válaszolunk, de ne feledd, hogy a szabványformánktól csak nagypéldányos gyártási modellben lehet eltérni, PrintOnDemand gyártásnál ezek a lehetőségek kötöttek. A folyamatos egyesével való utángyártást ugyanis csak a szabványméreteinkkel tudjuk biztosítani. Nagypéldányszámos gyártásnál semmi akadálya annak, hogy bármilyen méretet, kivitelezést válassz, kérj az elképzeléseidnek megfelelő nyomdai árajánlatot!

Minden kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal: szerkesztoseg@undergroundkiado.hu

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra!Időpontfoglalás