Információk a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválról

Idén a megszokott, ám tavaly óta megújult helyszínen, a Millenárison nyitja meg kapuit 2020. április 23-án a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál.

Ez alkolommal is részt vesz a kiadó az eseményen, melyre különleges ajánlatokkal készülünk.

Idén arra gondoltunk, hogy biztosítunk nektek a könyvfelsztivál előtt egy megjelenési lehetőséget, mely az Index.hu oldalon fog megjelenni. A megjelenésről a következőket kell tudni:

  • A megjelenés PR-cikk formában fog megjelenni
  • Egy cikkben maximum 12 könyvet tudunk megjeleníteni
  • Könyved borítóját el tudjuk helyezni a cikkben
  • Linkeket is el fogunk helyezni, melyek a könyved undergroundbolt.hu oldalára fog mutatni.

A cikkben hasonlóan fog megjelenni könyved, mint az alábbi képen, csak nyilván a kérdőjel helyett a saját borítód fog megjelenni. Ugyan ez vonatkozik a cikkben leírt szövegre.

Amennyiben igénybe vennéd ezt a megjelenést, akkor nem kell mást tenned csak kitöltöd a jelentkezési űrlapot, és most grátiszként kivisszük a könyved a könyvfesztiválra.

A csomag ára 49.000 Ft-tól indul, viszont az index.hu oldalra naponta átlagosan 836.000 fő látogat el. Ennek jelentős része budapesti és érdeklődik a kultúra iránt, így a megfelelő célcsoportodhoz tudsz eljutni. Ha azok közül, akik látták és olvasták az index.hu oldalon a könyvedről szóló részt és kilátogatnak a könyvfesztiválra, nagyobb eséllyel fogják megvásárolni könyvedet, mivel ők már találkoztak a könyveddel.

Ezen felül, te is szeretnél részt venni a könyvfesztiválon íróként, akkor arra is van lehetőséged. Biztosítani tudunk számodra dedikálási lehetőséget, melyet a standunknál fogjuk lebonyolítani. Szinten az erre vonatkozó jelentkezési űrlapot kell kitöltenéd.

Arra is van lehetőséged, hogy csak könyveddel vegyél részt a fesztiválon, annak a költségvonzata mindössze 3.900 Forint, ha ezzel a lehetőséggel szeretnél élni akkor tölts ki a jelentkezési űrlapot.

Amennyiben bármi kérdésed felmerült, nyugodtan írj emailt a szerkesztoseg@undergroundkiado.hu és készséggel válaszolunk kérdéseidre.

Kritérium a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra: Amennyiben nincs készleten könyved minimum 5 példány, abban az esetben a könyv előállítási költségét is állnod kell. A minimális példányszám 8 darab.

Foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra!Időpontfoglalás