A könyvek megrendelése

Van egy saját webshopunk, az undergroundbolt.hu, ott szokott mindenki rendelni. De lehet emailen is (bolt@undergroundkiado.hu), ha neked úgy kényelmes. Az ajtón is beeshetsz hozzánk a boltba, de érdemes előre rákérdezni, hogy van-e épp a polcon az áhított könyvből. Nagypéldányos könyveinkből mindig találsz a polcon, ezekért azonnal bejöhetsz/azonnal tudjuk küldeni, ám PrintOnDemand gyártási modellben készült könyveinkból nem raktározunk egy-egy könyvet százasával, hanem csak akkor gyártunk le egy újabb példányt, ha megrendelés érkezett rá. Így ne lepődj meg, ha ezek közül épp nincs fizikailag készleten – a rendelés után már biztosan lesz. Emailben tájékoztatunk a személyes átvétel részleteiről, illetve szállítás esetén a csomag várható érkezéséről.

A megrendelt könyvet átveheted a boltunkban nyitvatartási időben:

K-SZ-CS: 16:00-19:00

Ha nem jártál még nálunk:

  • 6. kerület, Csengery utca 72. – utcáról nyíló könyvesbolt, átvevőpont
  • az Oktogontól pár perc: Andrássy-n elindulsz a Hősök tere felé, és a Terror Házánál, vagyis a második utcánál elfordulsz balra.
  • a Nyugatitól is pár perc: Podmaniczky-n elindulsz kifele, aztán jobbra a harmadik utca, vagy a Szondin kifelé, és ott jobbra a második utca.

Ha postán szeretnél a kiválasztott könyvhöz hozzájutni, 1190Ft a szállítási költség. Fizetési módként választhatsz utánvétet vagy előre utalást. Írd meg a címet, ahová küldhetjük! Ha áfás számlát kérsz, akkor írd meg, hogy milyen névre és címre.

Előre utaláshoz a számlaszámunk: 12010635-01509339-00100005 (Underground Kiadó és Terjesztő Kft. – Raiffeisen Bank). A közleménybe a megrendelt könyv címét és az ímél címed írd!

FONTOS! Bankszámlánkra történő postai befizetés nem minősül utalásnak ez esetben 1000Ft kezelési költséget számolunk fel, mivel a bank ez esetben aránytalanul magas költséget hárít ránk. Közvetlenül az Raiffeisen Bankban történő befizetés természetesen lehetséges és nem jár külön kezelési költséggel.

Gyakorlatilag a világ bármely pontjára szállítunk, de külföldre kizárólag előre utalással, a fentiekben leírt módon. A légipostai díjszabás itt a súlytól, és az országtól erősen függ (ha megmondod, hogy melyik könyveket szeretnéd, akkor tudunk pontos árat mondani). Tájékoztató jelleggel (mindenkori euró árfolyamtól is függően): Európába: 350 oldalas könyv 2500Ft; Amerikába: 350 oldalas könyv 3000Ft. IBAN számlaszám: HU19-12010635-01509339-00100005. SWIFT Kód: UBRTHUHB