Borító

Ha mi készítjük

Ha nem nyomdakész PDF-eket küldesz, hanem tőlünk kéred a szerkesztést, a borítóhoz küldj egy képet, az elrendezést bízd a grafikusunkra. A csomagok részeként elkészíti, ha olyan képet küldesz, aminek megfelelő a felbontása, azaz legalább 4 megapixel, és ha nem kell rajta semmit se retusálni. Ahol a képbe bele kell nyúlni (pl. hogy tüntessük el a macskát, és a konnektort) az mind egyedi árazásos dolog. Ha pofonegyszerű dolognak tartod azt a javítást, akkor jobban jársz, ha megcsinálod magad.

Érdemes egy rövid ajánlót tenni a könyv hátuljára, ez lehet egy idézet vagy egy kifejezetten ide írt fülszöveg. Kb. 500 karakter fér a könyv hátoldalára, és abban tényleg fel kell kelteni az olvasók érdeklődését, mert különben nem olvassa el senki. Megkérhetsz egy barátot, vagy szaktekintélyt, hogy írjon oda ajánlót, de a legtöbbször a szerző maga foglalja össze, mit tartalmaz a könyv, milyen élményhez juthat az olvasó.

Egyedi, de nagyon jófej árakon kérhetsz nagyon egyedi dolgokat is a borítóra. Ha nem találsz megfelelő képet, vagy ha épp semmi ötleted nincs, vagy ha nagyon konkrétan megálmodtad, csak nincs, aki megvalósítsa. Mondd el, mi van a fejedben, kérj tőlünk ajánlatot egyedi borítóra!

Foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra!Időpontfoglalás