Terjesztés

Biztosan felmerül benned a kérdés, hogy mi történik a könyveddel miután kiadtuk azt, hogyan fog eljutni az olvasókhoz.

Erre nincs egy konkrét forgatókönyvünk, hiszen annyira sokfélék vagytok, minden írás más és más, minden könyv a saját útját járja be. Az pedig, hogy ez az út merre tart, nagyban függ tőled, kedves Szerző. Persze lehetnek rajta kisebb-nagyobb kanyarok és nem várt akadályok, de ha szem előtt tartod a célodat, hisszük, hogy el fogod tudni érni azt. Magadnak kell azonban eldöntened, hogy mi is ez a cél.

Vannak szerzők, akik egy szűk körrel szeretnék könyvüket megismertetni, nem kívánnak hatalmas babérokra törni. Ha te is közéjük tartozol, talán könnyebb dolgod lesz, és családod, barátaid, vagy éppen szakmai közösséged boldogan olvassa majd a könyvedet.

Dönthetsz azonban úgy is, hogy aktívan belefogsz könyved népszerűsítésébe. Hidd el, ennek sikerességéhez nincs egy olyan recept, melynek utasításait szigorúan be kellene tartanod. Kísérletezéssel és kitartással sokat el lehet érni! Mi ugyan segítünk neked, de ne feledd, a feladat oroszlánrésze nálad marad.

És hogy mi mit nyújtunk neked? Elérhetővé tesszük könyvedet a publikum számára. Felkerül a webshopunkra, valamint a Könyvtárellátóhoz is eljut. Nagypéldányos gyártásnál elvisszük a Lírába, s bekerül a Bookline-Libri online rendszerébe is. Ezzel el is indítottuk írásodat az úton, most pedig te következel!

Hasznos tanácsokat tudunk adni persze, ezek nagy részét az elmúlt évek során mi is szerzőinktől tanultuk. Mindenképpen érdemes könyvbemutatókat, később író-olvasó találkozókat szervezni, a közösségi média adta lehetőségeket kihasználni (létrehozhatsz egy oldalt a könyvednek a fészbukon, blogot indíthatsz, közösséget szervezhetsz), szakújságokat, a könyvedhez kapcsolódó online felületeket felkeresni. Ezt a néhány példát csupán illusztrációnak szánjuk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen. 

Hasznos link:

Hol terjesztjük a könyvedet?

Foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra!Időpontfoglalás