e-book

Jelentesd meg könyved e-book formátumban is!

Ha szeretnéd, hogy könyved mostantól ne csak a hagyományos, nyomtatott verzióban legyen elérhető, akkor mi elkészítjük neked művedet e-book formátumban is, és biztosítjuk, hogy számos platformon elérhető legyen.

Az e-book egy elektronikus formában létrehozott és terjesztett, szöveget és egyes esetekben képet tartalmazó fájl, amely digitális megfelelője a nyomtatott könyvnek. Használatához, olvasáshoz megfelelő elektronikai eszköz, e-könyv-olvasó szükséges.

Az e-book egyik nagy előnye, hogy nem terheli nyomtatási költség az előállítását, így jóval olcsóbb, és könnyebben lehet értékesíteni/terjeszteni.

Mikor érdemes az e-book megjelenését is megfontolnod?
 • ha szeretnéd, hogy könyved minél több emberhez eljusson;
 • ha szeretnéd, hogy könyved bárhol és bármikor könnyen olvasható legyen;
 • ha úgy gondolod, hogy az elektronikus kiadásnak létjogosultsága van, és szeretnéd, ha műved pár megabájtba sűrítve is fennmaradna az utókor számára;
 • ha fontos számodra, hogy művedet gyengébben látók is olvashassák (a betűméret ugyanis könnyedén növelhető/változtatható, valamint a szöveg felolvasható látássértülteknek készült felolvasóprogramokkal is)
Miben fog eltérni az e-book a nyomtatott megjelenéstől?
 • mivel minden e-book olvasón szabadon állítható a betűtípus és -méret, így minden olvasó egyénien, saját igényeihez mérten tudja beállítani ezeket (a nyomtatott könyvben szereplő betűtípusok és stílusok nem fognak megjelenni);
 • a nyomtatott könyv alapvető tördelési beállításaihoz hasonló marad az e-book felépítése is;
 • minden kép ugyanúgy fog szerepelni a belívben, viszont csak fekete-fehér megjelenítésre van lehetőség;
 • a fájl tartalmazni fogja a borító fekete-fehér előlapját, viszont a webshopokban a színes előképet láthatják majd az olvasók;
 • külön ISBN számot kap az e-book.
Milyen formátumokban készítjük el az e-bookot?
 • epub: platformfüggetlen formátum, Apple és az Adobe eszközök tudják olvasni;
 • mobi: a platformfüggetlen Mobipocket Reader alkalmazás dokumentumformátuma, az Amazon által használt Kindle olvasók tudják megjeleníteni.

Tehát minden e-book olvasóval kompatibilis lesz a könyved.

Mi a dolgod, ha már szerzőnk vagy, és már jelent meg nyomtatásban könyved?

Mi sem egyszerűbb! Jelezd nekünk e-mailen (szerkesztoseg@undergroundkiado.hu), hogy szeretnél e-bookot, és már meg is tetted az első lépést, hogy elektronikus formában is megvásárolható legyen a könyved.

Küldünk az e-book előállítására és terjesztésére vonatkozó szerződést, valamint díjbekérőt az e-book kiadás díjának befizetéséhez, majd ezek beérkezését követően a nálunk bent lévő nyomdakész fájlból elkészítjük az e-bookodat. Ezután elküldjük terjesztői partnereinkhez, akiknél mindenki számára elérhető lesz a műved.

Ennek a teljes költsége 16.900 forint. Ha rendelkezel Klubkártyával akkor kedvezményre vagy jogosult. RÉszletek: https://szerzo.undergroundkiado.hu/hu_HU/klubkartya-elonyei

Milyen áron kerül értékesítésre az e-bookod, hogyan alakul a szerzői nyereség?

Az általad meghatározott fogyasztói árat és a terjesztőpartnerek százalékát a szerződés tartalmazza.

Mi a helyzet az illegális letöltésekkel? Biztonságban lesz az e-bookod a nyílt vizeken?

Az e-könyvek közzététele, internetes megosztása vagy értékesítése során természetesen tekintettel kell lenni az eredeti szöveghez kapcsolódó szerzői jogokra. A szerzői jogok megsértése esetén a publikálás illegális, kalózkiadásnak minősül.

Hogyan tudom megrendelni a szolgáltatást?

Látogass el az alábbi oldalra: szerzo.undergroundkiado.hu, majd a regisztráció után kattints a könyvfeltöltés menüpontra. Tölts ki minden adatot és rendeld meg a szolgáltatást!

Foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra!Időpontfoglalás